Employer Branding voor ambitieuze werkgevers

Steam en employer branding. Onlosmakelijk met elkaar verbonden. Gespecialiseerd in gedegen strategieën en vernieuwende concepten. Zo zorgen we dat de merken van onze klanten zich onderscheiden en we hun doelgroepen in beweging brengen.

Meet Steam

the way we work

Steam en Tribe Global

Steam maakt sinds 2011 deel uit van een wereldwijd netwerk van zelfstandige bureaus.

Met onze netwerk partners binnen Tribe Global delen we kennis en inzichten. We kunnen bij elkaar aankloppen als projecten ons over de grens brengen. Handig voor onze klanten, en uiterst inspirerend voor ons als bureau.

Logo tribe global

Steam zoekt een ervaren project manager

Dit is de baan die je zoekt. Zeker weten. Wij zijn Steam: een reclamebureau gespecialiseerd in employer branding en arbeidsmarktcommunicatie. Strategisch, creatief, vol energie. Met zo’n 24 collega’s groeien we gestaag en zoeken we versterking van een ervaren project manager. Bij andere bureaus noemen ze je ook wel ‘producer’ of ‘accountmanager’. Mag ook. Als je maar van aanpakken weet.

Wat ga je doen?
Vanaf dag één ben je bij alle nieuwe projecten betrokken. De cliënt director is in de lead, ondersteund door één van onze strategen. Je begroot en onderhandelt met toeleveranciers over de planning en (kleine en grote) budgetten. Je werkt veel samen met creatie en productiemaatschappijen, bij het ontwikkelen van content en commercials voor radio en tv en bioscoop, websites, games, diverse digitale projecten en allerlei evenementen.

Hoe zit je in elkaar?
Voor onze klanten ben je een ontzorger. Ze vertrouwen je, omdat jullie veel contact hebben en je levert binnen de gemaakte afspraken. Je stuurt de creatieve en digitale teams aan, plant ze in en begeleidt ze in het proces. Dat doe je doortastend, met tact, geduld en humor. Je werkt en denkt op HBO niveau en je hebt zo’n 5 tot 10 jaar (digitale) bureauervaring.

Wat bieden we?
Een geweldig bureau met mooie, fijne en vaak ambitieuze klanten. In een prachtig pand vlak aan de A10 met mooi uitzicht, een zonnig terras en een lunchtafel met fijne collega’s die graag samenwerken. We geloven erg in het jezelf ontwikkelen; denk aan relevante cursussen volgen en congressen bezoeken.

Wat denk je?
Kunnen we wat voor elkaar betekenen? Stuur dan een mail naar marco@steam.nl. Doe er een CV bij, dat praat wat makkelijker.

Bij ons werk je o.a. voor: Achmea, ABN Amro, De Nederlandsche Bank, Essent, Houthoff Buruma, KPN, Luchtverkeersleiding Nederland, Ministerie van Defensie, Utrecht Zorg, de Nationale Politie, PwC, UvA, en UMC Utrecht.